Contact: 040-2131482      info@osteopathie-smolders.nl


De PraktijkSinds 1999 bestaat de Praktijk voor Osteopathie Smolders in de regio Eindhoven en vanaf 2012 in de gemeente Waalre.

Er wordt gestreefd naar de optimale osteopathische behandeling voor iedere patiënt maar wanneer deze er niet is, zal altijd doorgestuurd worden naar de juiste medische discipline.

Duizenden patiënten, waaronder veel baby 's en kinderen, hebben de afgelopen jaren de weg al gevonden naar de praktijk. We zijn blij met het in ons gestelde vertrouwen.

Nieuwe patiënten zijn altijd welkom en kunnen voor een behandeling telefonisch een afspraak maken.

Graag tot ziens,

Mirjam en Paul SmoldersMAATREGELEN en BELEID omtrent het Coronavirus

Uiteraard blijven de nodige voorzorgsmaatregelen geldend en wordt u verzocht uw afspraak bij ons af te zeggen, wanneer u klachten of symptomen heeft van het coronavirus. Het is en blijft duidelijk dat zowel wij, als u, in het belang van elkaars gezondheid, ons goed dienen te houden aan de genomen voorzorgsmaatregelen.

Afspraak maken?    

Op het moment dat u zich telefonisch bij de secretaresse meldt voor een afspraak, volgt zij een duidelijk protocol. Dit om vast te stellen wat uw hulpvraag is en of u, of iemand in uw directe omgeving gezondheidsklachten heeft, gerelateerd aan corona. Op basis hiervan wordt er, wanneer hier geen sprake van is, een afspraak met u gemaakt voor een behandeling in de praktijk.

De osteopaat houdt zich aan de vanuit het RIVM opgestelde hygiënemaatregelen. De praktijklocatie, behandelkamer en wachtruimte zijn ingericht op de 1 ½ meter afstand regeling. Daarnaast zal de osteopaat dus beschermd te werk gaan middels het dragen van een mondkap en en passende handhygiene.

Graag ook van uw kant uit uw (hygiëne)maatregelen te nemen, door:

  • wanneer u een afspraak heeft en voor die tijd toch last heeft van koorts, keelpijn, hoesten, loopneus, niezen of andere verkoudheidsklachten, uw afspraak af te zeggen
  • een mondkap te dragen vanaf binnenkomst in de praktijk
  • zo veel mogelijk alleen te komen of u te laten brengen/halen
  • max 5 minuten voor aanvang van uw afspraak aanwezig te zijn
  • 1 ½ meter afstand te houden van iedereen in de praktijk
  • bij binnenkomst en bij vertrek uw handen te desinfecteren in de wachtkamer
  • het dragen van een mondkap tijdens behandeling in de behandelkamer
  • gelieve thuis gebruik te maken van de wc
  • na de behandeling direct de praktijk te verlaten

Voor verder informatie omtrent het beleid in deze corona situatie verwijzen wij u naar www.rivm.nl.

Wij wensen u zoals altijd een goede gezondheid toe.

Groeten en tot een volgend consult,

Mirjam en Paul Smolders


Contact